点评

9.4
综合评分

单项评分

清洁度
9.8
舒适度
9.3
住宿位置
9.3
设施
9.1
员工
9.8
性价比
9.4

点评

    Torsten
    de

    综合评分

    6.7
    2018年5月25日
    Bad war sehr klein, Doppelbett war zu klein. Es gab keine Heizung, bei 6C Aussentemperatur (Nachts ) wäre ne Heizung schön gewesen
    Sauberkeit war gut,. Es war schön ruhig, Die Vermieter waren sehr freundlich.
    Anna
    pl

    综合评分

    10
    2018年5月7日
    Właściciel obiektu bardzo miły i pomocny. Sam apartament bardzo czysty. Polecam wszystkim.
    Beata
    pl

    综合评分

    9.2
    2018年5月3日
    客人没有留下任何评语。
    Grzegorz
    pl

    综合评分

    7.9
    2018年4月23日
    swietne powietrze i piekny widok.
    Monika
    pl

    综合评分

    9.6
    2018年4月17日
    客人没有留下任何评语。
    Piciu_wrc
    pl

    综合评分

    10
    2018年4月15日

    Cicho i spokojnie z pięknym widokiem

    Brak negatywnych odczuć. Mieliśmy obawy co do oddalonej od Centrum Lokalizacji ale ten spokój i widok wart jest dłuższego spaceru.
    Jest Bardzo czysto a pokój jest wyposażony we wszystkie niezbędne urządzenia. Świetny kontakt z właścicielem. Piekny widok na góry. Warto tu wrócić.
    Jakub
    pl

    综合评分

    10
    2018年4月9日
    Gospodarze bardzo uczynni. Udzielają wszelakich informacji - bardzo profesjonalne podeście. Świetna lokalizacja dla udających się w Góry Izerskie - praktycznie zaraz przy szlaku.
    Stefan Kamil
    pl

    综合评分

    9.2
    2018年4月5日
    客人没有留下任何评语。
    Anna
    pl

    综合评分

    9.2
    2018年4月5日
    Bardzo uprzejmy właściciel przekazał wiele cennych informacji.
    Przemysław Sudoł
    pl

    综合评分

    8.3
    2018年4月2日

    Polecam

    Przez drzwi od pokoju wszystko było słychać
    Piękne krajobrazy, czysto, schludnie, mili wlasciciele,
    AGNIESZKA
    pl

    综合评分

    10
    2018年3月12日

    Polecam!!!

    Bardzo ładny pensjonat, położony w spokojnym miejscu z pięknym widokiem na góry. Bliskość szlaków turystycznych, biegowych, łąk, lasu są atutem dla osób podróżujących z psem. Niezwykle miły i pomocny właściciel. Polecam!
    winkiel
    pl

    综合评分

    8.8
    2018年2月22日
    Urzekło mnie podejście gospodarza, który zapoznał nas ze wszystkimi atrakcjami i ciekawymi lokalizacjami, które oferuje Szklarska Poręba.
    Hanna
    pl

    综合评分

    9.2
    2018年2月20日

    PRZYJAZNA ATMOSFERA, ŁĄCZNIE Z ZAINTERESOWANIEM GOSPODARZY KLIENTEM

    SZKODA, ŻE ŚNIADANIE NIE JEST WLICZONE W CENĘ
    WIDOK Z OKNA, CISZA, LOKALIZACJA, BLISKO GRANICY, DUŻO ZIELENI, CO WIĄŻE SIĘ Z RELAKSEM I SPACERAMI, BEZPIECZNY DOJAZD, BARDZO MILI GOSPODARZE
    Eryk
    pl

    综合评分

    10
    2018年2月19日

    Warto jechać.

    Polecam z całego serca ten obiekt. Miła atmosfera w pięknie położonej okolicy. Pokoje czyste i dobrze wyposażone.
    Rafał
    pl

    综合评分

    9.6
    2018年2月17日

    Doskonałe miejsce na zimowy pobyt pod znakiem nart biegowych :)

    Spędziliśmy w Śnieżynce tydzień podczas ostatnich ferii zimowych. Lokalizacja jest wyjątkowa, spokój i piękne widoki. Dobre miejsce wypadowe na letnie wycieczki trekkingowe jak i zimą na trasy do nart biegowych. Obiekt położony na uboczu miasta więc w pobliżu nie ma sklepów ale najbliższy punkt gastronomiczny - schronisko "U Rumcajsa" - znajduje się w odległości zaledwie 10 min spacerkiem (750m). Gorąco polecam to miejsce, serwują tam bardzo smaczne domowe dania w okazałych porcjach. Pensjonat jest bardzo schludny i wygodny. Budynek z historią i klimatem utrzymany w tradycyjnym lokalnym stylu. Mieszkaliśmy w trójkę + pies w apartamencie 4-osobowym z osobną sypialnią i aneksem kuchennym. Korzystaliśmy z bardzo dobrych i urozmaiconych śniadań przygotowywanych przez właścicieli. Właściciele pensjonatu to przemili ludzie, prawdziwa skarbnica wiedzy o Szklarskiej, górach i okolicy. Śniadania, podczas, których mieliśmy okazję porozmawiać z gospodarzami o górach, nartach i dowiedzieć się dużo o historii Szklarskiej, były atrakcją samą w sobie. Podczas naszego pobytu zostaliśmy zaproszeni przez właścicieli, wraz z innymi gośćmi, na wieczorną degustację nalewki domowej produkcji. Spędzaliśmy ferie ćwicząc nasze umiejętności jazdy na nartach biegowych. Jako, że gospodarze też uprawiają ten sport, chętnie udzielają pomocnych wskazówek odnośnie biegówek i tras biegowych w Szklarskiej.
    Arkadiusz
    pl

    综合评分

    10
    2018年2月17日
    客人没有留下任何评语。
    MW aus B
    de

    综合评分

    9.2
    2018年2月11日

    Tolle Unterkunft - gerne wieder

    Überdurchschnittliche Sauberkeit, sehr nette und bemühte Gastgeber, Parkplatz direkt vor der Tür, großes Zimmer, Abstellmöglichkeit für Ski, Schuhe und Schlitten
    pl

    综合评分

    7.1
    2018年1月29日
    客人没有留下任何评语。
    pl

    综合评分

    7.9
    2018年1月23日
    客人没有留下任何评语。
    Mikhail
    ru

    综合评分

    10
    2018年1月15日
    Отличное место!!! В плане быта есть всё, что может потребоваться для отдыха. В доме приятная семейная атмосфера. Хозяева - замечательные люди. Общались на русско-польской смеси, но прекрасно друг друга понимали. Мы приезжали кататься на беговых лыжах, поэтому специально выбирали дом на окраине поближе к трассам. К сожалению, снега в самом городке было мало, пришлось ездить кататься в Якушице или соседнюю Чехию. Хозяин подробно рассказал, куда и как. В конце проживания нас ждал неожиданный приятный сюрприз :-). Очень рекомендую это место и с удовольствием вернусь еще. Świetne miejsce !!! Pod względem życia jest wszystko, co może być potrzebne do rekreacji. Dom ma miłą rodzinną atmosferę. Gospodarze to wspaniali ludzie. Komunikuje się w mieszaninie rosyjsko-polskiej, ale doskonale się rozumieją. Przyjechaliśmy na narty biegowe, więc zdecydowaliśmy się wybrać dom na obrzeżach miasta w pobliżu stoków. Niestety w samym mieście było niewiele śniegu, musiałem jechać do Yakushitsa lub sąsiedniej Republiki Czeskiej. Właściciel dokładnie opowiedział, gdzie i jak. Pod koniec pobytu czekała nas nieoczekiwana miła niespodzianka :-). Gorąco polecam to miejsce iz przyjemnością wrócimy ponownie.
正在载入点评