Opinie

9,4
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,8
Komfort
9,3
Lokalizacja obiektu
9,3
Udogodnienia
9,1
Personel
9,8
Stosunek jakości do ceny
9,4

Opinie

    Anna
    pl

    Ocena

    10
    7 maja 2018
    Właściciel obiektu bardzo miły i pomocny. Sam apartament bardzo czysty. Polecam wszystkim.
    Beata
    pl

    Ocena

    9,2
    3 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Grzegorz
    pl

    Ocena

    7,9
    23 kwietnia 2018
    swietne powietrze i piekny widok.
    Monika
    pl

    Ocena

    9,6
    17 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Piciu_wrc
    pl

    Ocena

    10
    15 kwietnia 2018

    Cicho i spokojnie z pięknym widokiem

    Brak negatywnych odczuć. Mieliśmy obawy co do oddalonej od Centrum Lokalizacji ale ten spokój i widok wart jest dłuższego spaceru.
    Jest Bardzo czysto a pokój jest wyposażony we wszystkie niezbędne urządzenia. Świetny kontakt z właścicielem. Piekny widok na góry. Warto tu wrócić.
    Jakub
    pl

    Ocena

    10
    9 kwietnia 2018
    Gospodarze bardzo uczynni. Udzielają wszelakich informacji - bardzo profesjonalne podeście. Świetna lokalizacja dla udających się w Góry Izerskie - praktycznie zaraz przy szlaku.
    Stefan Kamil
    pl

    Ocena

    9,2
    5 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl

    Ocena

    9,2
    5 kwietnia 2018
    Bardzo uprzejmy właściciel przekazał wiele cennych informacji.
    Przemysław Sudoł
    pl

    Ocena

    8,3
    2 kwietnia 2018

    Polecam

    Przez drzwi od pokoju wszystko było słychać
    Piękne krajobrazy, czysto, schludnie, mili wlasciciele,
    AGNIESZKA
    pl

    Ocena

    10
    12 marca 2018

    Polecam!!!

    Bardzo ładny pensjonat, położony w spokojnym miejscu z pięknym widokiem na góry. Bliskość szlaków turystycznych, biegowych, łąk, lasu są atutem dla osób podróżujących z psem. Niezwykle miły i pomocny właściciel. Polecam!
    winkiel
    pl

    Ocena

    8,8
    22 lutego 2018
    Urzekło mnie podejście gospodarza, który zapoznał nas ze wszystkimi atrakcjami i ciekawymi lokalizacjami, które oferuje Szklarska Poręba.
    Hanna
    pl

    Ocena

    9,2
    20 lutego 2018

    PRZYJAZNA ATMOSFERA, ŁĄCZNIE Z ZAINTERESOWANIEM GOSPODARZY KLIENTEM

    SZKODA, ŻE ŚNIADANIE NIE JEST WLICZONE W CENĘ
    WIDOK Z OKNA, CISZA, LOKALIZACJA, BLISKO GRANICY, DUŻO ZIELENI, CO WIĄŻE SIĘ Z RELAKSEM I SPACERAMI, BEZPIECZNY DOJAZD, BARDZO MILI GOSPODARZE
    Eryk
    pl

    Ocena

    10
    19 lutego 2018

    Warto jechać.

    Polecam z całego serca ten obiekt. Miła atmosfera w pięknie położonej okolicy. Pokoje czyste i dobrze wyposażone.
    Rafał
    pl

    Ocena

    9,6
    17 lutego 2018

    Doskonałe miejsce na zimowy pobyt pod znakiem nart biegowych :)

    Spędziliśmy w Śnieżynce tydzień podczas ostatnich ferii zimowych. Lokalizacja jest wyjątkowa, spokój i piękne widoki. Dobre miejsce wypadowe na letnie wycieczki trekkingowe jak i zimą na trasy do nart biegowych. Obiekt położony na uboczu miasta więc w pobliżu nie ma sklepów ale najbliższy punkt gastronomiczny - schronisko "U Rumcajsa" - znajduje się w odległości zaledwie 10 min spacerkiem (750m). Gorąco polecam to miejsce, serwują tam bardzo smaczne domowe dania w okazałych porcjach. Pensjonat jest bardzo schludny i wygodny. Budynek z historią i klimatem utrzymany w tradycyjnym lokalnym stylu. Mieszkaliśmy w trójkę + pies w apartamencie 4-osobowym z osobną sypialnią i aneksem kuchennym. Korzystaliśmy z bardzo dobrych i urozmaiconych śniadań przygotowywanych przez właścicieli. Właściciele pensjonatu to przemili ludzie, prawdziwa skarbnica wiedzy o Szklarskiej, górach i okolicy. Śniadania, podczas, których mieliśmy okazję porozmawiać z gospodarzami o górach, nartach i dowiedzieć się dużo o historii Szklarskiej, były atrakcją samą w sobie. Podczas naszego pobytu zostaliśmy zaproszeni przez właścicieli, wraz z innymi gośćmi, na wieczorną degustację nalewki domowej produkcji. Spędzaliśmy ferie ćwicząc nasze umiejętności jazdy na nartach biegowych. Jako, że gospodarze też uprawiają ten sport, chętnie udzielają pomocnych wskazówek odnośnie biegówek i tras biegowych w Szklarskiej.
    Arkadiusz
    pl

    Ocena

    10
    17 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    7,1
    29 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    7,9
    23 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    magdzix
    pl

    Ocena

    8,3
    8 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl

    Ocena

    10
    6 stycznia 2018

    POLECAMY!!!

    Spokojna okolica, piękne widoki. Apartament świetnie wyposażony, zadbany, czyściutki. Pan Właściciel bardzo miły i pomocny. Dla rodzin z dziećmi w sam raz! POLECAMY!!!
    Magdalena
    pl

    Ocena

    8,8
    28 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii