Reviews

9.4
Review score

Score Breakdown

Cleanliness
9.8
Comfort
9.2
Property location
9.2
Facilities
9.1
Staff
9.8
Value
9.3

Reviews

    Piotr
    pl

    Review score

    8.8
    18 June 2018
    There are no comments available for this review.
    Karolina
    pl

    Review score

    9.0
    11 June 2018
    There are no comments available for this review.
    Anna
    pl

    Review score

    9.6
    11 June 2018
    Apartament bardzo czysty, aneks kuchenny dobrze wyposażony. Odpowiadała mam ustronna lokalizacja z dala od ruchu ulicznego i hałasu, z pięknym widokiem z tarasu na góry.
    Jola
    pl

    Review score

    10
    7 June 2018
    Rewelacyjna lokalizacja w ciszy i spokoju, pod lasem, mili właściciele.
    Rafal
    pl

    Review score

    7.1
    4 June 2018
    Bardzo słaba jakość WiFi 'zbita' pościel brak suszarki do włosów brak kawy/herbaty
    Podejście gospodarza, Ogród Możliwość zorganizowania grilla
    Filip
    pl

    Review score

    10
    3 June 2018

    Oaza spokoju - nawet w szczycie sezonu

    Spokojna i cicha lokalizacja, centrum Szklarskiej Poręby w zasięgu krótkiego spaceru, dobry punkt startowy niezależnie od obranej trasy, piękna panorama Karkonoszy za oknem i bardzo pomocni we wszystkim Gospodarze - czegóż chcieć więcej? Miejsce na pewno warte powrotu!
    Torsten
    de

    Review score

    6.7
    25 May 2018
    Bad war sehr klein, Doppelbett war zu klein. Es gab keine Heizung, bei 6C Aussentemperatur (Nachts ) wäre ne Heizung schön gewesen
    Sauberkeit war gut,. Es war schön ruhig, Die Vermieter waren sehr freundlich.
    Anna
    pl

    Review score

    10
    7 May 2018
    Właściciel obiektu bardzo miły i pomocny. Sam apartament bardzo czysty. Polecam wszystkim.
    Beata
    pl

    Review score

    9.2
    3 May 2018
    There are no comments available for this review.
    magdalena
    pl

    Review score

    9.2
    2 May 2018
    Dla osób z samochodem, bo do centrum szło się szybkim krokiem 30 min. W jedną stronę. Właściciel mógłby pomyśleć o pościeli z anilany, była z pierza. A ja mam alergię. Ale wiem, że trudno aż tak wszystko przewidzieć.
    Bardzo miły i pomocny właściciel, który nas ofiarnie pilotował, bo niestety nie mogłyśmy trafić. Bardzo czysto i ładnie.
    Grzegorz
    pl

    Review score

    7.9
    23 April 2018
    swietne powietrze i piekny widok.
    Monika
    pl

    Review score

    9.6
    17 April 2018
    There are no comments available for this review.
    Piciu_wrc
    pl

    Review score

    10
    15 April 2018

    Cicho i spokojnie z pięknym widokiem

    Brak negatywnych odczuć. Mieliśmy obawy co do oddalonej od Centrum Lokalizacji ale ten spokój i widok wart jest dłuższego spaceru.
    Jest Bardzo czysto a pokój jest wyposażony we wszystkie niezbędne urządzenia. Świetny kontakt z właścicielem. Piekny widok na góry. Warto tu wrócić.
    Jakub
    pl

    Review score

    10
    9 April 2018
    Gospodarze bardzo uczynni. Udzielają wszelakich informacji - bardzo profesjonalne podeście. Świetna lokalizacja dla udających się w Góry Izerskie - praktycznie zaraz przy szlaku.
    Stefan Kamil
    pl

    Review score

    9.2
    5 April 2018
    There are no comments available for this review.
    Anna
    pl

    Review score

    9.2
    5 April 2018
    Bardzo uprzejmy właściciel przekazał wiele cennych informacji.
    Przemysław Sudoł
    pl

    Review score

    8.3
    2 April 2018

    Polecam

    Przez drzwi od pokoju wszystko było słychać
    Piękne krajobrazy, czysto, schludnie, mili wlasciciele,
    AGNIESZKA
    pl

    Review score

    10
    12 March 2018

    Polecam!!!

    Bardzo ładny pensjonat, położony w spokojnym miejscu z pięknym widokiem na góry. Bliskość szlaków turystycznych, biegowych, łąk, lasu są atutem dla osób podróżujących z psem. Niezwykle miły i pomocny właściciel. Polecam!
    winkiel
    pl

    Review score

    8.8
    22 February 2018
    Urzekło mnie podejście gospodarza, który zapoznał nas ze wszystkimi atrakcjami i ciekawymi lokalizacjami, które oferuje Szklarska Poręba.
    Hanna
    pl

    Review score

    9.2
    20 February 2018

    PRZYJAZNA ATMOSFERA, ŁĄCZNIE Z ZAINTERESOWANIEM GOSPODARZY KLIENTEM

    SZKODA, ŻE ŚNIADANIE NIE JEST WLICZONE W CENĘ
    WIDOK Z OKNA, CISZA, LOKALIZACJA, BLISKO GRANICY, DUŻO ZIELENI, CO WIĄŻE SIĘ Z RELAKSEM I SPACERAMI, BEZPIECZNY DOJAZD, BARDZO MILI GOSPODARZE
Loading reviews